FitR voor bedrijven

FitR voor bedrijven is een uniek concept waarbij medewerkers van bedrijven met werkbelemmerende lichamelijke klachten begeleid worden naar een fittere levensstijl. Want met een betere lichamelijke conditie kun je je werk ook beter doen, ben je minder vaak ziek en heb je meer plezier in en energie voor je werk.
Cursisten kunnen medewerkers zijn met bijvoorbeeld rugklachten, diabetes, overgewicht, rsi-gerelateerde klachten enz.
Wij begeleiden deze mensen individueel of groepsgewijs in-house gedurende 3 maanden met fysieke  trainingen en fittertips voor een fittere levensstijl. Zo mist u uw waardevolle medewerker maar een paar uur per week.
Door middel van uitgebreide rapportages houden wij de werknemer en werkgever op de hoogte van zijn of haar vooruitgang en leren de cursisten in de loop van de cursus een gezondere, actievere levensstijl aan.
De cursus wordt gegeven door gediplomeerde trainers / voedingsconsulenten en is afgestemd op het individu, werktijden, en de werkomgeving.
Voor meer informatie:
drs. I.B. Lekkas 0614-035359

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>