FitR voor iedereen

FitR voor Iedereen geeft no-nonsense trainingstips en informatie voor een fitter leven. Dit doe ik op een non-profit basis en naar beste eer en geweten.
Daarbij wordt uitgegaan van gedegen wetenschappelijke en evidence-based principes. Ik wil graag weten dat iets werkt en waarom het werkt.
Onderbouwde opmerkingen, aanmerkingen, kritiek of suggesties zijn altijd welkom, maar als je net bent afgestudeerd aan de universiteiten van “iedereen weet”, “het staat op internet”, en “mijn oma zei altijd”, dan behoud ik me het recht voor om je heel hard (publiekelijk) uit te lachen of te negeren.
Gebruik verder je verstand: raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Ik ben geen arts en hoewel de informatie op deze site altijd naar beste eer en geweten is samengesteld, kan ik niet van een afstand in je lijf kijken. Ik ben dan ook uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor jouw eigen beslissingen op basis van (mis)interpretatie van informatie op deze website.
Verder mag niets van deze website zomaar gekopieerd en elders gebruikt worden zonder mijn toestemming. Als je wilt linken naar een artikel vind ik dat meestal prima, maar laat dan ook weten waar je je wijsheid vandaan hebt. Wel zo netjes. Toch?
Ik behoud me verder het recht voor sommige mails niet te beantwoorden en misbruikers van deze site te weren. Lekker puh.
En oh ja: op deze website is het Nederlandse recht van toepassing.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>